top of page
UntitledPost.jpg

De Konijnenkapper

Een kapper voor konijnen? Het moet niet gekker worden of is het helemaal zo gek nog niet?

Meld je nu aan bij Lin's Trimcabine en wees ervan verzekerd dat jouw konijn de beste zorg krijgt gedurende de trimbehandeling. Ik heb mij over de afgelopen jaren gespecialiseerd in het trimmen van konijnen. Meld je vandaag nog aan en geef je grote vriend een fijne ervaring bij Lin's Trimcabine.

Contact
De Konijnenkapper: Verzorging aan huis

Lin's Trimcabine maakt graag kennis met jouw konijn

De verzorging die jouw konijn verdient

Niet alle konijnen zijn in staat hun vacht en nagels zelf te verzorgen. Konijnen in de rui met gewrichtsproblemen en langharige konijnen hebben hulp nodig. Een konijn dat niet op tijd wordt geborsteld en/of geknipt komt vroeg of laat in de problemen. Voorbeelden van problemen zijn, oogontsteking, oververhitting en verstoppingen door het inslikken van haren.
Rassen die wel wat hulp kunnen gebruiken zijn bijvoorbeeld Vlaamse Reuzen en Franse Hangoren. Hun vacht is relatief lang en dik waardoor de losse haren niet snel vanzelf uit de vacht vallen.
Teddy Widders en andere langharige konijnen kunnen al helemaal niet zonder de zorg van de mens. Het pluizenbolletje wordt op uiterlijk gekocht en de vachtverzorging wordt onderschat. Deze konijnen krijgen, zonder de nodige verzorging, klitten in de vacht of erger raken vervilt. Konijnen kunnen door de vervilting nog maar moeilijk vooruit komen en hebben pijn bij iedere stap die ze zetten.
Om deze problemen te voorkomen zijn konijnenkappers/ konijnentrimmers nodig! Samen maken de konijnenkappers zich sterk om goede voorlichting te geven aan verzorgers van (langharige) konijnen en proberen er alles aan te doen om konijnen gelukkig gezond te houden.

PHOTO-2019-04-07-18-34-09.jpg
De Konijnenkapper: Welkom
bottom of page